De mogelijkheden

HR-scan

Heb je geen, een kleine of een startende HR-afdeling? Dan vraag je je vast af wat er allemaal op je afkomt als je (meer) personeel aanneemt. Voor wat meer ervaren HR-afdelingen speelt vaak de vraag: hoe succesvol zijn mijn HR-instrumenten?

Ondanks de grootte van de organisatie is het wel belangrijk dat wanneer "je medewerkers wilt houden, je van ze moet houden". Dit is wat een goede organisatie onderscheidt van minder goede.

Om je hierbij te helpen hebben wij een HR-scan opgesteld. In deze scan wordt een diversiteit aan vragen gesteld. Onze mini-hr-scan kun je hier vrijblijvend invullen. Na invulling ontvang je direct een korte feedback per vraag terug.

Het is ook mogelijk dat wij bij je langskomen voor een uitgebreide scan. Na deze scan ontvang je een uitgebreide rapportage met aanbevelingen die je zelf kunt doorvoeren of waarbij wij je van dienst kunnen zijn.

HR-servicedesk

Niet direct behoefte aan een HR-adviseur, maar wel regelmatig vragen rond HR-vraagstukken?
Dan is de HR-servicedesk van HRMall4U voor u een uitkomst. Onze HR-servicedesk werkt met een strippenkaart. U kunt ook kiezen voor een combinatie strippenkaart met een of twee adviesgesprekken per jaar.

De strippenkaart geeft toegang tot onze digitale vraagbaak. U vult uw vraag in en drukt op de verzendknop. Het online antwoord volgt binnen 24 uur. Bij complexe vraagstukken nemen wij contact met u op. Wij onderhouden nauw contact met diverse specialisten, bijvoorbeeld arbeidsrechtsdeskundigen. Zo weet u zeker dat u het beste advies krijgt.

HRM-advies

Heeft u medewerkers op de payroll, maar is uw organisatie te klein voor een structurele HR-afdeling, dan kan HRM-advies op uurbasis een mooie oplossing zijn. Dat werkt als volgt: Wij runnen uw HRM-afdeling. Het aantal uren dat daarvoor nodig is wordt in goed overleg bepaald. En wij werken bij u op locatie.

Projecten

Heeft u advies of hulp nodig bij een specifiek HR-project? Leg uw vraagstuk voor aan HRMall4U. Of het nu gaat om beloningen, talentmanagement, gesprekscycli of de implementatie van een nieuw HR-systeem, wij kunnen uw organisatie versterken met de ontbrekende expertise.

Interim-opdrachten

Heeft u behoefte aan tijdelijke invulling of uitbreiding van uw HR-afdeling, dan kan HRMall4U dit voor u verzorgen.

e-HRM

HRMall4U geeft advies over en biedt u ondersteuning bij de keuze voor de juiste tool/software om uw HR-processen te digitaliseren en daarmee te vergemakkelijken.
Ook kunnen wij u ondersteunen bij het implementeren en uitrollen van de tools of dat zelfs geheel voor u uitvoeren.

Beoordelingsgesprekken

Wilt u ook van de jaarlijkse functioneringsgesprekken af en echt in gesprek met uw medewerkers, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u ondersteunen bij het bepalen van de juiste manier van beoordelen/evalueren wat past bij uw organisatie.