Wie is Interim HR-adviseur Filiz Atalay

cover.jpg

“Filiz weet wat er van een sparringpartner
verwacht wordt, herkent problemen en
denkt in oplossingen.”

Sinds 2005 actief in het HR-vak. In 2011 heeft Filiz naast een fulltime baan de opleiding Bachelor Personeelsmanagement succesvol afgerond. Ze kent alle kneepjes van het HR-vak en werkt als adviseur voor zowel medewerkers als managers en directieleden.

Filiz weet wat er van een sparringpartner verwacht wordt, herkent problemen en denkt in oplossingen. Haar analytische en pragmatische aanpak en het vermogen om helder, transparant en snel te communiceren, zijn daarbij de sleutels tot succes.

Als sparringpartner voelt Filiz Atalay zich als een vis in het water. Filiz geniet ervan om naast haar advieswerk ook operationeel bezig te zijn. De handen uit de mouwen dus, soms zelfs letterlijk. Zo staat ze bijvoorbeeld eigenhandig personeelsdossiers te scannen om uw personeelsadministratie te kunnen digitaliseren.

Filiz krijgt energie van:

Overzichtelijkheid, structuur, organisatie, regels en handhaving daarvan, accuraat, vakkundig, betrouwbaarheid en eerlijkheid.

Autonomie door inzicht in complexe materie, strategisch en conceptueel denken, speelse en creatieve oplossingen, vernieuwing, verbetering en coaching.

Realiseren van uitdagende doelen, lekker genieten, uitdagingen aangaan, winnen en succes halen, doelgericht, effectief en efficiënt. Een prestatie neerzetten.

Een harmonieuze omgeving, waarin contact met andere mensen, het delen van ervaringen, oog voor anderen, samenwerken en eerlijkheid hoog in het vaandel staan.